Foto – Fotolia

Ukraiņu borščs 2

Aukstā ūdenī liek gaļu, vienu veselu bieti, vienu sīpolu un vāra vienu stundu. Tikmēr uz rupjas rīves sarīvē otru bieti, burkānu un sasmalcina sīpolus. Sagatavotos dārzeņus apcep sviestā. Cepšanas beigās pievieno tomātu pastu. Pieber sāli un piparus.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

No buljona izņem gaļu, bet katlā liek sagrieztus kartupeļus un svaigos kāpostus. Pēc 5 minūtēm pievieno apceptos dārzeņus, sarkanos piparus un lauru lapas, kā arī gabaliņos sagrieztu gaļu.

Piecas minūtes pirms vārīšanas beigām iemet zupā speķa ādiņu, kas ierīvēta ar smalki sagrieztiem ķiplokiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Etiķi pēc garšas zupai katrs pievieno pats, bet var iztikt arī bez tā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.