Zivis 4

Vīrieši Zivis neizceļas ar īpašību izturību, parasti nav pārāk aktīvi un izlēmīgi, kā arī nereti pārliek uz partneres trauslajiem pleciem nopietnu problēmu risināšanu. Par vairākiem šīs zīmes pārstāvjiem pat saka viņi ir “ne zivs, ne gaļa”. Šķiet, tieši starp Zivju zīmes vīriešiem vāju vīriešu var atrast visvairāk.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Viņi daudz slimo. Dauzi Zivju zīmes vīrieši ir ļoti slimīgi kopš pašas bērnības. Un nav nekāds brīnums, jo viņi dzimst agrā pavasarī, kad daba tikko mostas un pēdējos mēnešos pirms viņu dzimšanas mātēm trūkst saules gaismas un nepieciešamo vitamīnu. Iespējams, lieta nav tikai fizioloģijā, bet arī pašā Zivju raksturā.

Zivis ļoti mīl slimot, lai gan apgalvo pretējo, jo tieši slimības laikā viņi saņem apkārtējo rūpes un uzmanību. Vāji vīrieši Zivis to izmanto, dažkārt ar nodomu simulējot, ka viņi jūtas savārguši. Lai gan slāpju slieksnis ir daudz augstāks, nekā pārējām zīmēm, tāpēc var izrādīties, ka viņiem ir patiešām ļoti slikti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīriešiem Zivīm ir nosliece uz kaitīgiem ieradumiem. Ja tu esi sastapis vismaz vienu vīrieti, kas nemīl iedzert, nesmēķē un nav izmēģinājis dzīvē kādas stiprākas vielas, tev ir paveicies! Tas ir viens no nedaudzajiem spēcīgajām vīriešiem Zivīm, kas ir atturējies no sliktām atkarībām. Kopumā tikpat kā viņiem visiem ir vājība uz dažāda veida psihotropajām vielām, kas ļauj viņiem aiziet no realitātes. Dažkārt atkarības var izpausties arī kā, piemēram, kā kaislība pret datora un azartspēlēm, sievietēm vai banālas televizora skatīšanās. 

Vīrieši Zivis ir ļoti ievainojumi un ātri apvainojas. Pat tad, ja vīrietis Zivis nekad neraud, viņa emocionalitāte var izpausties citādi: melanholijā, skumjos uzskatos un bēdīgā izskatā. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jūtīgi, viņus ļoti viegli aizvainot. Viņi ļoti slimīgi reaģē uz aizrādījumiem un kritiku, bet pats galvenais – uz ignorēšanu un rūpju un līdzjūtības trūkumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.