Svari 4

Svariem galvenā planēta ir sievišķā Venera, tāpēc šīs zīmes vīrieši bieži mēdz būt stiprā dzimuma vājie pārstāvji. Viņiem ir sievišķīgi hobiji, viņi tāpat kā sievietes mīl tīksmināties ap sevi un staigāt pa veikaliem, kā arī nemīl uzņemties atbildību.

Reklāma
Reklāma
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Lasīt citas ziņas

Vīriešiem Svariem patīk, kad lēmumu uzņemas kāds cits. Lai gan vīrieši Svari mēdz būt maigi un romantiski, viņi bieži izjūt nopietnu diskomfortu, pieņemot svarīgus lēmumus. Tas nedod viņiem pietiekami spēku, bet par vīrišķīgumu šādas īpašības vispār neliecina.

Vīrieši Savri bieži ir nepārliecināti par sevi un ļoti gausi. Vīriešiem Svariem dažkārt diezgan grūti mācīties kopā ar aktīvajām un ugunīgajām dāmām, it īpaši, kad pēdējās prasa no viņām ātrumu un kustību. Svaru gausums bieži vien robežojas ar nepārliecinātību un šaubām, kad “stiprā dzimuma” pārstāvis pastāvīgi domā, izsver un šaubās. Labākajā gadījumā vīrietis tomēr sāk rīkoties vai izdara galīgo izvēli pēc kāda laika, bet parasti izvēlas pašu vieglāko variantu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.