Vafeļu torte – gardums bez cepšanas 0

Sastāvdaļas – 250 g sviesta, 100 g tumšās šokolādes, 2 bundžas iebiezinātā piena, 50 ml saldā krējuma (20%), vafeļu plāksnes (lielās, apaļās).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu (200 g) un sakuļ (sablenderē) līdz viendabīgai masai.

Uz lēzena šķīvja kārto vafeļu plāksnes, pa vidu smērējot ar iegūto pildījuma masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo glazūru. Izkausē šokolādi, nedaudz atdzesē, pievieno sviestu (50 g) un saldo krējumu, kārtīgi samaisa.

Ar glazūru smērē torti no visām pusēm.

Torti liek ledusskapī uz 3 stundām.

Pirms pasniegšanas var skaisti izrotāt.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.