Publicitātes foto

Valmieras restorānos uzplaukst pavasaris 0

No 8. līdz 14.aprīlim Valmieras restorānos uzplauks pavasaris, jo norisināsies gardēžu iecienītā Valmieras Restorānu nedēļa. Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi sagaidītu pavasara spirgtumu un košumu.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
Lasīt citas ziņas

Restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas trīs kārtu maltītes 20 EUR vērtībā. Pavasara garšas aicina izbaudīt pieci restorāni:

  • Restorāns “Rātes Vārti”;
  • Restorāns “Vecpuisis”;
  • Restorāns “Agnese”;
  • Valmiermuižas teātra kafejnīca;
  • Dikļu pils restorāns.
CITI ŠOBRĪD LASA

Cik salda ir cukurniedru cukura karamele, vai piena salāti ir sniega baltumā, cik daudz meža enerģijas ir zaķskābeņu krēmā, vai melno ķiploku-vinegreta mērcē vadību uzņemas tumšie vai sārtie toņi, cik spirgts ir bērzu sulas un rabarberu tandēms, kas apvienojies sīrupā? Meistari atklās, cik dažāds ir Latvijas dabas piedāvājums. Gardās maltītēs varēs sajust pavasarim raksturīgās garšas – dārzeņus, maurlociņus, sparģeļus, bērzu sulas, rabarberus, zaķskābenes un meža ķiplokus. Garšas kārpiņas lutinās izsmalcināti ēdieni no truša, liellopa un teļa gaļas, kā arī piedāvājumi, ko veidos jūras asaris, zutis, palija un pikša. Savukārt deserta piedāvājumā pavāri pārsteigs ar augļu saldējumu, aveņu, vaniļas un tumšās šokolādes musa kūku, pavasara olu desertu izlasi, kaņepju želejkrēmu, kā arī īpašu desertu ar nosaukumu “Latvijas zeme mostas”.

Lai nobaudītu Restorānu nedēļas piedāvājumus, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

Piedzīvo Restorānu nedēļu Valmierā!

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.