Vienkārši, sātīgi un gardi – vistas makaronu sacepums – recepte, kura neliks vilties 0

Pagatavot vistas makaronu sacepumu var šķist ļoti sarežģīti, taču tā nav taisnība. Uzzinot šo recepti jūs sacepumu gatavosiet biežāk!

Reklāma
Reklāma

Gatavojam kopā ar Airitu!

RAKSTA REDAKTORS
“Sludinājumā minētais atalgojums bija 3100 eiro…” darbinieks neizpratnē par sludinājumā minēto un reālo atalgojumu
Kokteilis
tava zodiaka zīme uzvedas pēc trešās vīna glāzes iztukšošanas? Dvīņiem iestājas uzplaukums, bet Svari pārvēršas par diplomātiem
Tas sāksies 6. jūlijā un ilgs 30 dienas pēc kārtas: Eiropā gaidāmi laikapstākļu pavērsieni un anomālijas
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
bekons;
vistas fileja;
makaroni;
tomātu pasta;
ķiploks;
tomāti savā sulā;
saldais krējums (1 paciņa);
garšvielas (sāls, melnie pipari, paprika, čilli pārslas un oregano);
siers.

Pagatavošana:
1.Uzkarsētā pannā cep bekonu, līdz tas kļūst zeltaini brūns.
2.Pannā apcep sagrieztu vistas fileju.
3. Pievieno ķiploku, tomātu pastu un visu kopā turpina cept.
4. Liek vārīties makaronus.
5. Vistai pievieno bundžiņu tomātus savā sulā un saldo krējumu.
6. Pievieno garšvielas – sāls, melnie pipari, paprika, čilli pārslas un oregano.
7. Kad vistai uz pannas novērojams “pirmais burbulis” Pievieno makaronus un daļu uzceptā bekona.
8. Visu ievieto cepamtraukā un pa virsu pārrīvē rīvētu sieru un pārliek atlikušo cepto bekonu.
9. Liek cepeškrāsnī cepties uz 190° 10-15min

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.