FOTO: Shutterstock.com

Ideālās mannas putras recepte – pievienojiet slepeno sastāvdaļu un garšos kā bērnībā pie mammas 0

Mannas putra atgādina atmiņas par bērnību, taču to laiku pa laikam labprāt bauda arī pieaugušie. Pievienojiet šim gardumam kādu slepenu sastāvdaļu, lai iegūtu pavisam jaunu putras baudīšanas pieredzi.

Reklāma
Reklāma
Eiropa šokā: Lielbritānijā populārākais jaundzimušo vārds nāk no musulmaņiem
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes 3
Lasīt citas ziņas

Mannas putra ir īsts dvēseles ēdiens un padara pasauli nedaudz labāku. Mannas putra, kas izgatavota no kviešu mannas putraimiem, garšo krēmīgi un ir sirdi sildoša. Klasiskā mannas putra ne tikai garšo ļoti labi, bet tā arī ir ļoti ātri sagatavojama vien aptuveni 10 minūtēs. Ar vienkāršu slepenu sastāvdaļu tas ir vēl labāk.

Lielākā daļa cilvēku mannas putrai pievieno nedaudz cukura vai vaniļas cukura. Tas ir lieliski! Bet pamēģiniet putrai pievienot bioloģiski audzēta citrona miziņu! Pierīvējiet to pienam vēl pirms mannas pievienošanas! Iegūsiet īpaši svaigu aromātu un jaunas garšas nianses.

Te arī recepte!

CITI ŠOBRĪD LASA

Sastāvdaļas
• 100 g mannas
• Litrs piena
• 50 g sviesta
• Šķipsniņa sāls
• Nedaudz cukura
• Nedaudz citrona miziņas

Pasniegšanai
• Svaigas vai saldētas ogas/ievārījums/kanēlis/šokolādes mērce vai jebkas cits, kas šķiet garšīgi.

Pagatavošana
Uzvāra pienu, pievieno sviestu, sāli, cukuru, citrona miziņu. Kad sviests izkusis, lēnām pieber mannu un, nepārtraukti maisot ar karoti, lai neveidojas kunkuļi, vāra 3–5 minūtes.

Mannu salej trauciņos un atdzesē, pievieno piedevas pēc savas gaumes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.