Publicitātes foto

15. martā skanēs patriotisks koncerts 0

Sestdien, 15. martā, Latvijas 1.Rokkafejnīcā par godu mūsu Latvijas brīvības cīnītājiem tiek rīkots koncerts “Par Latviju!”, portālu LA.lv informēja biedrības “Sargi Valodu un Latviju” pārstāvis Kaspars Zvirgzds.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Katru gadu martā tiek rīkoti latviešu leģionāru piemiņai veltīti pasākumi Lestenē, pie Brīvības pieminekļa. Viens no centrālajiem pasākumiem ir tradicionālais koncerts.

Savulaik latviešu karavīri cīnījās pret austrumu kaimiņu, kurš vēlējās pakļaut mūsu tautu. Šodien pret šo pašu kaimiņu cīnās ukraiņu tauta. Neviena vara nevar un nedrīkst mēģināt apspiest tautas vēlmi pēc brīvas un neatkarīgas valsts. Aicinām ar savu klātbūtni koncertā kopīgi godināt latviešu un ukraiņu varoņus, kuri pašaizliedzīgi cīnījušies un aizstāvējuši savas ģimenes, bērnus un tēvu mājas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Koncertā uzstāsies tādas Latvijā zināmas mūziķu apvienības un dziesminieki kā vīru kopa “Vilki”, “Oranžās brīvdienas”, “Menuets”, Igo ar akustisko programmu, Haralds Sīmanis, Uldis Kākulis, Jaunie Austrasbērni, muzikālā apvienība “Ornaments”, grupa “Rikši”. Pēc koncerta nakts garumā par mūziku un dejām rūpēsies Dj Zane Stocka un Kaspars Bindemanis.

Koncerts notiks Latvijas 1. Rokkafejnīcā (Reiterna Namā, Mārstaļu ielā 2/4). Biļešu cena iepriekšpārdošanā – 5 eiro.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.