Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
18. decembris, 2014
Drukāt

6 īpaši sildošu dzērienu receptes Ziemassvētkiem mežā

1. Kā tad īsti pagatavot karstos kokteiļus?

1no4
Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock
Foto-Shutterstock

 

Karstie kokteiļi vēsajā un tumšajā laikā ir kļuvuši īpaši aktuāli. Tie ļauj sasildīties un rada ziemas sezonai raksturīgo atmosfēru.

Kā skaidro Elkor FOOD&WINE vadītāja, ne tikai vīnu var karsēt, tādējādi padarot to par īpaši sildošu un ziemīgu dzērienu, arī citus savus iecienītākos kokteiļus var baudīt karstus. Tas ir ļoti vienkārši – galvenais ir dzērienu nevārīt, bet sildīt līdz aptuveni 60 grādu temperatūrai, tādējādi pastiprinot dzēriena aromātu un nezaudējot labās garšas īpašības.

Apskati 6 īpaši sildošu dzērienu receptes un iedvesmojies savam ziemas kokteilim.

  1. Kā tad īsti pagatavot karstos kokteiļus?
  2. Karstais ābolu pīrāgs glāzē
  3. Karstais balzāms
  4. Sildošais apelsīns

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+