Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
30. janvāris, 2015
Drukāt

Ābolu jogurta deserts

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

400g grieķu/turku jogurts

500g āboli

200g cepumi

75g cukurs

50g medus

1/2gl. ūdens

30g GĪ sviests

1 kanēļa standziņa

Pagatavošana

Cepumus sasmalcināt. Ābolus nomizot, izgriezt serdi, sagriezt šķelītēs. Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu, pievienot ābolus, kanēļa standziņu, cukuru, medu un apmaisīt. Sautēt 2-3 min. Pievienot ūdeni un vārīt, kamēr āboli mīksti un šķidrums iztvaikojis. Uguni izslēgt un masu atdzesēt.

Pusi no ābolu masas sajaukt ar jogurtu. Glāzēs kārtām liek ābolu masu, cepumu drupačas un jogurta masu.

Līdz pasniegšanai turēt ledusskapī.

 

Recepti piedāvā bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+