Foto-Aija Geida

Ātrā glazūra
 un parastā glazūra 0

Sastāvdaļas: 3 ēdamkarotes keroba pulvera, 3 ēdamkarotes sviesta, 1,5 ēdamkarote pūdercukura, silts ūdens.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
Lasīt citas ziņas

Sajauc keroba pulveri ar pūder­cukuru un sviestu, izmīca. Tad lēnām lej klāt siltu ūdeni, līdz iegūst masu, kuru ērti uzziest uz kēksiem vai tortes virsmas.

 

 Parastā glazūra

Sastāvdaļas: 125 g sviesta,  275 pūdercukura, 4 ēdamkarotes keroba,  2 ēdamkarotes karsta ūdens.

 

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

Sviestā iemaisa pūdercukuru, keroba pulveri sajauc ar karstu ūdeni. Tad savieno abus maisījumus un maisa, līdz iegūst vienmērīgas konsistences masu, kas viegli klājama.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.