Praktiski
Receptes

Avokado, tunča un tomātu salātu tornītis 0

Foto – eda.ru

Kā gatavot:
1. Sagriež avokado uz pusēm, izņem kauliņu.
2. Ar dakšiņu saspiediet no avokado biezeni, iepiliniet tajā citronu sulu un pievienojiet 1-2 tējkarotes olīveļļas, sasmalcinātu ķiploka daiviņu, maltus piparus un sāli pēc garšas.
3. Labi nogatavojušam tomātam vidū iegrieziet krustu, ielieciet vārošā ūdenī uz 1-2 minūtēm.
4. Atdzesējiet, notīriet no miziņas un sagrieziet kubiciņos, sēkliņas un sulu neizmantojot.
5. Uz šķīvja lieciet kārtu avokado, tad sagrieztos tomātus, pa virsu – tunci.
6. Rotājiet ar rukolu vai zaļajiem lociņiem.

Recepte no eda.ru

Saistītie raksti
LA.lv