Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
10. janvāris, 2014
Drukāt

Baltās šokolādes krēms ar dzērvenēm

krems1

Baltās šokolādes krēmam ar dzērvenēm nepieciešams izkausēt balto šokolādi karstā ūdens peldē. To sajauc ar svaigo sieru un putukrējumu. Smalki sadrupina šokolādes cepumus, sablendē dzērvenes un abas sastāvdaļas samaisa. To visu liek skaistā glāzē uz kājiņas, apakšā krēma kārtiņu, tad dzērvenes ar cepumiem un augšā atkal krēmu. Pa virsu dekoram – dažas dzērveņu ogas. Iesaka žurnāla “Mājas Viesis” autore Daiga Čirkste.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+