Mobilā versija
-2.8°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
27. aprīlis, 2015
Drukāt

Brokoļu un saldā krējuma biezzupa ar Parmezāna sieru (1)

Ediens_004_SA
Sastāvdaļas:

Brokoļi, ķiploks, saldais krējums, Parmezāna siers, žāvēts bekons, sāls, malti baltie pipari. Dekorēšanai – baziliks.

Kā gatavot?

Brokoļus aptuveni 10 min vāra ūdenī, pievieno veselas ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pielej saldo krējumu (uz vienu porciju – 30 g). Vāra vēl 10 – 15 min, sablenderē, lej šķīvī. Uz sausas pannas uzber rīvētu Parmezāna sieru, karsē, līdz izkūst. Siltu satin tūtiņās. Pāris bekona šķēles sacep kraukšķīgas, patur uz papīra dvieļa. Pirms pasniegšanas zupā liek siera tūtiņas un bekona šķēlītes. Dekorē ar baziliku.

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Prātīgāk būtu brokoļi tik ilgi vārīt atdalot ziedus, kurus pielikt pašās beigās.

Draugiem Facebook Twitter Google+