Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
10. decembris, 2014
Drukāt

Burkānu salāti ar rozīnēm

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 6 vidēji burkāni

• 50 g rozīņu

• 2 ēdamkarotes vīnogu kauliņu eļļas

Rozīnes piecas minūtes mērcē karstā ūdenī, kuru pēc tam nolej. Burkānus vidēji smalki sarīvē, pievieno rozīnes un vīnogu kauliņu eļļu. Salātiem vislabāk izvēlēties neitrālu eļļu bez piegaršas, lai neizjauktu balansu, jo rozīnes kopā ar burkāniem jau veido labu garšas buķeti. Salātus pasniedz kopā ar pamatēdienu vai bauda brokastīs kopā ar tostermaizēm.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+