Foto – Aija Geida

Cepti baklažāni – neparasti garda uzkoda 0

Sastāvdaļas
• Baklažāns
• 120 ml majonēzes
• 100 g rupjmaizes rīvmaizes

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Baklažānu sagriež 6–7 mm biezās šķēlēs. Katru šķēli no abām pusēm apziež ar majonēzi. Uz šķīvja izber rīvmaizi un rūpīgi apviļā šķēli no abām pusēm. Kārto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni pusstundu.

UZZIŅA
Svaigam un sulīgam baklažānam ir vienmērīga krāsa, tas ir bez plankumiem, kātiņš ir zaļš, nevis brūns. Apvītis kātiņš liecina, ka baklažāns mērojis garu ceļu un ilgi stāvējis noliktavā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.