Cidoniju marmelāde
Cidoniju marmelāde
Foto – Valdis Semjonovs

Maigi saldskāba cidoniju marmelāde. “Jaun-Ieviņu” saimnieku recepte 0

“Jaun-Ieviņu” saimnieki no cidoniju sulas gatavo brīnumgardas marmelādes.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Šim nolūkam izmanto speciālu pektīncukuru, jo masa ātrāk saželē.

Sulas un cukura proporcija – 1 : 1.

Šķidrumu, nepārtraukti maisot, silda uz lēnas uguns aptuveni 15–20 minūtes, tad biezo masu lej uz pannas, kas pārklāta ar cepampapīru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc pāris stundām želeju sagriež nelielos gabaliņos, apgriež otrādi, lai konfektes apžūst arī no otras puses.

Gatavos našķus pēc kāda laika pārkaisa ar pūdercukuru un kārto saldumu traukā.

Marmelādes nav pārlieku saldas un lipīgas, bet ir maigi saldskābas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.