Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
17. februāris, 2014
Drukāt

Divkrāsainā rulete “Ritulītis”, gatavojama bez cepšanas! Fotorecepte

Foto - dreamscook.ruFoto - dreamscook.ru

Sastāvdaļas:

* 100 g baltās šokolādes

* 100 g melnās šokolādes

* 12 ēdamkarotes piena

* 15 g želatīna

* kokosa skaidiņas

* vaniļas cukurs

Kā gatavot?

Salauž gabaliņos balto un melno šokolādi. Izkausē vai nu traukā ūdens peldē, vai mikroviļņu krāsnī (2-3 minūtes uz maksimālo jaudu), nedaudz pievienojot pienu.

Želatīna paciņu sadala divās vienādās daļās. Katru aplej ar 4 ēdamkarotēm piena, uzsilda, līdz želatīns pilnībā izkusis.

Melnajā šokolādē ielej pusi želatīna masas, pievieno vaniļas cukuru un rūpīgi samaisa.

Iegūto maisījumu izlīdzina uz gludas virsmas, kas pārklāta ar pārtikas plēvi. Atdzesē.

Baltās šokolādes masā iemaisa kokosa skaidiņas un palikušo želatīna maisījumu. Nedaudz atdzesē un vienmērīgi izklāj uz melnās šokolādes kārtas.

Paceļot plēves malas, sarullē, malas nostiprinot. Jānotur ledusskapī vismaz 2 stundas, kamēr sastingst.

Pasniedz sagrieztu.

Recepte no dreamscook.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+