Mobilā versija
+2.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
12. septembris, 2014
Drukāt

Grilēta kukurūza (1)

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas:

4 kukurūzas valītes

100g sviests

4 ķiploka daiviņas

8-10 timiāna zariņi

sāls, svaigi malti pipari pēc garšas

Pagatavošana
Kukurūzas vālītes notīrīt un izvārīt gandrīz mīkstas. Šī procesa laiks atkarīgs no kukurūzas šķirnes. Mums tas aizņēma apmēram 40 minūtes.
Ķiplokus notīrīt un smalki sakapāt.Sviestu (istabas temperatūrā) sajaukt ar ķiplokiem, timiāna lapiņām, sāli un pipariem. Kukurūzu iesmērēt ar sviestu, ietīt follijā un grilēt līdz gatavībai, apmēram 20 minūtes.
Pasniedz ar garšvielu sviestu.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Kur tu Latvija atradisi svaigu, edamu kukuruzu! Nekur!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+