Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
23. oktobris, 2014
Drukāt

Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu

Sastāvdaļas

(2 porcijas)
• 300 g persiku
• 4 ēdamkarotes brūnā cukura

Krēmam

• 250 g maskarpones siera
• 250 g bezpiedevu jogurta
• 3 ēdamkarotes medus
• Svaiga bazilika lapiņas
• Vaniļa

Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.

Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.

Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.

Cep, līdz cukurs karamelizējies.

Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.

Rotā ar bazilika zariņu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+