Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
14. maijs, 2014
Drukāt

Ķiršu torte. Zemnieku saimniecības “Papardes recepte” (1)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

250 g miltu, 1 tējkarote cepamā pulvera, 70 g cukura, vanilīns, puscitrona miziņa, šķipsniņa sāls, 1 ola, 100 g sviesta.

Krēmam: 750 g ķiršu, 50 g cukura, 1 glāze saldā krējuma, 2 tējkarotes želatīna.

Pagatavošana

Pagatavo smilšu mīklu, izveltnē, liek ietaukotā veidnē un cep apmēram 20 minūtes.

Ķiršiem izņem kauliņus, ieber cukuru un uzvāra, pielejot 1 glāzi ūdens.

Ķiršus notecina, saputo krējumu, pievieno uzbriedinātu želatīnu un cukuru pēc garšas.

Ar putukrējumu vienmērīgi pārklāj atdzisušo torti.

Virsū kārto ķiršus un grezno ar atlikušo putukrējumu.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Recepte feina,bet gribu teikt,ka šī nav torte,bet gan TARTE.

Draugiem Facebook Twitter Google+