Mobilā versija
-3.3°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
25. septembris, 2014
Drukāt

Meksikāņu tortīte ar kafijas krēmu (2)

Foto - vk.comFoto - vk.com

Sastāvdaļas:

360 g medus

40 g kakao

3 olas, sakultas

110 g kausēta saldkrējuma sviesta

40 g kviešu miltu

12 g kanēļa

140 g grieķu jogurta

1/2 tējkarotes malta čili pipara


Kafijas krēmam:

15 g maltas kafijas

250 g saldā krējuma


Rotāšanai: rīvēta šokolāde

 

Pagatavošana:

1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem. Cepamo formu iesmērē ar sviestu.

2. Medu samaisa ar kakao, olām un vaniļu. Samaisa, lai neveidotos kunkuļi. Pievieno sviestu, atlikušās sastāvdaļas, samaisa, lai veidotos vienmērīga masa.

3. Pārlej mīklu formā un cep 30-35 minūtes. 

4. Atdzesē pilnībā, pirms pārziež ar krēmu.

Krēma pagatavošana: kafijas pulveri samaisa ar saldo krējumu un atstāj uz nakti ledusskapī. No rīta masu sakuļ līdz krēmīgai konsistencei un pārklāj kūku. Pēc tam apkaisa ar rīvētu šokolādi. 


Recepte no vk.com

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Jau sen te receptes ir tāds copy- paste variants, pat tās nepārlasot.

  2. Vai tiešām mīklā ir 40g, t.i., ap 2 ēdamkarotes miltu uz receptē minēto daudzumu pārējo izejvielu?

Draugiem Facebook Twitter Google+