Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Piektdiena, 2. decembris, 2016
23. maijs, 2014
Drukāt

Pīles gaļas salāti ar paipalu olām, cukini, ceptu Valmieras kamambēra sieru

Recepte3-ak

Sastāvdaļas 60 g kamambēra siera, 1 gab. pīles krūtiņas, 6 paipalu olas, 60 g cukini, 2 sparģeļi, 50 g austersēņu, 1 zariņš timiāna, 5 g čili, 30 g medus, 20 g ķiploka, 40 g olīveļļas, 100 g apelsīnu, 100 g salātu lapiņu, sāls, pipari.

Kā gatavot? Pīles krūtiņai uzkaisa sāli, piparus un cep ar ādu uz leju, kamēr kraukšķīga, tad apgriež otru pusi un liek cepeškrāsnī un cep 180 grādos 4 minūtes.

Paipalu olas liek vārošā sālsūdenī un vāra 2 min, tad atdzesē aukstā ūdenī un noloba.

Sparģeļus un cukini plāni sagriež, austersēnes viegli apcep ar sāli, pipariem, ķiplokiem un timiānu. No apelsīniem izgriež filejas. Kamambēra sieram uzkaisa timiānu, smalki sakapātu čili, uzliek medu, cep uzkarsētā cepeškrāsnī 3 minūtes.
Visu kārto uz šķīvja, pārlej olīveļļu un uzber svaigi maltus piparus.

 

Gatavoja restorāna “Neiburgs” šefpavārs, TV šova “Mūsdienu Latvijas garša” dalībnieks Tomass Godiņš

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+