Pīles gaļas salāti ar paipalu olām, cukini, ceptu Valmieras kamambēra sieru 0

Sastāvdaļas 60 g kamambēra siera, 1 gab. pīles krūtiņas, 6 paipalu olas, 60 g cukini, 2 sparģeļi, 50 g austersēņu, 1 zariņš timiāna, 5 g čili, 30 g medus, 20 g ķiploka, 40 g olīveļļas, 100 g apelsīnu, 100 g salātu lapiņu, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Pīles krūtiņai uzkaisa sāli, piparus un cep ar ādu uz leju, kamēr kraukšķīga, tad apgriež otru pusi un liek cepeškrāsnī un cep 180 grādos 4 minūtes.

Paipalu olas liek vārošā sālsūdenī un vāra 2 min, tad atdzesē aukstā ūdenī un noloba.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sparģeļus un cukini plāni sagriež, austersēnes viegli apcep ar sāli, pipariem, ķiplokiem un timiānu. No apelsīniem izgriež filejas. Kamambēra sieram uzkaisa timiānu, smalki sakapātu čili, uzliek medu, cep uzkarsētā cepeškrāsnī 3 minūtes.
Visu kārto uz šķīvja, pārlej olīveļļu un uzber svaigi maltus piparus.

Gatavoja restorāna “Neiburgs” šefpavārs, TV šova “Mūsdienu Latvijas garša” dalībnieks Tomass Godiņš

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.