Mobilā versija
Brīdinājums -1.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Sestdiena, 10. decembris, 2016
6. septembris, 2015
Drukāt

Sāļā uzkoda no siļķes “Zemenītes” – fotorecepte

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – mazsālīta siļķe, sarkanais sīpols, dilles, biete, 2 – 3 kartupeļi, citrona sula, olīveļļa, pētersīļi, sezams.

Pagatavošana.

Kartupeļus un bieti novāra, atdzesē un nomizo.

Bieti sarīvē uz smalkās rīves, kartupeļus samīca biezenī, visu samaisa kopā viendabīgā masā.

Siļķi un sīpolu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar sasmalcinātām dillēm.

No biešu masas izveido nelielu plācenīti, vidū liek tējkaroti siļķu pildījuma, aiztaisa biešu masu ciet, veidojot zemenītes formu.

No olīveļļas un citrona sulas veido mērcīti, ar kuru pārlej visas “zemenītes”, pārkaisa ar sezamu.

No pētersīļiem veido zemeņu lapiņas.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+