Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
24. februāris, 2013
Drukāt

Sālīti dārzeņi ar speķi

Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: (4 personā)  60 g šalotes sīpolu, 30 g čili piparu, 100 g sālītu gurķu, 30 g kaperu, 30 g saulē kaltētu tomātu, 80 g sālīta speķa, 10 g smaržīgo piparu, 3 lauru lapas, 1 ēd. k. sāls,  1 tējk. cukura, 30 g baltvīna etiķa.

 

Kā gatavot?

No baltvīna etiķa, sāls, cukura, smaržīgajiem pipariem un lauru lapām uzvāra marinādi, pievieno nomizotus ķiplokus, sīpolus un pavāra vēl 5 minūtes. Tad pievieno dārzeņus un atstāj iemarinēties. Kārto uz šķīvja un ļoti plāni uzgriež speķi.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+