Foto – Anda Krauze

Trejas kārtas biezpiena desertā 2

Lai iegūtu viendabīgu konsistenci, biezpienu izberž caur sietiņu vai sablendē, tad saputo ar sviestu un pusi cukura daudzuma. Atsevišķi saputo saldo krējumu ar atlikušo cukuru. Biezpiena masu sajauc ar putukrējumu un sadala divās daļās. Vienai pievieno biešu sulu, otrai – smalki rīvētus burkānus. Masu sablendē, līdz burkāni izjūk.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Sauju lazdu riekstu un sauju tumšās šokolādes smalki samaļ kafijas dzirnaviņās. Kaltētās dzērvenes sajauc ar samaltām vai sasmalcinātām mandelēm.

Stikla burciņā vispirms liek kaltēto dzērveņu un mandeļu maisījumu, nākamā ir ar biešu sulu iekrāsotā biezpiena masa, pēc tam – lazdu riekstu un šokolādes maisījums, bet nobeigumā ir biezpiena un burkānu masas kārta.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.