Foto – Fotolia

2017. gadā stulbību netrūks! Ko darīt, lai neiebrauktu auzās, iesaka astrologs Baņķis 1

Plāno darbus gada sākumā, īsteno tā otrajā pusē

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Jauns gads, jauns sākums, jaunas prognozes – sertificētais astrologs un numerologs Kristaps Baņķis vēsta, ko mums sagaidīt no 2017. gada.

“Līdzīgi kā 2016.gadā, arī 2017. gadā stulbību netrūks, tāpat kulminēs viss, kas aizsācies aizvadītajā gadā.” Tā īsumā par Jauno gadu izsakās astrologs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šis būs aktīvās rīcības gads – tiek likti pamati nākamajam deviņu gadu ciklam. Aktīvi jāizstrādā plāni, jāvirza idejas, jāparedz pārmaiņas. Jākoncentrējas uz savām personīgajām idejām, jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem. Nav vēlams palaist garām jaunas iespējas, interesantas idejas. Jācenšas iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Dažkārt nāksies būt arī nekaunīgiem un taisnīgiem. Kopīgā tendence būs tāda, ka jāizkristalizējas jauniem līderiem, vadoņiem, jauniem uzskatiem, bet, lai tas notiktu, ir nepieciešams kaut kāds saasinājums.

Tādēļ arī visu gadu būs spriedze un sajūta, ka tūlīt tūlīt kaut kam jānotiek. Notiks arī – janvārī, februārī, martā un septembrī – kad vislielākā planētu spriedze. Jaunajā gadā saasinājumi būs jau gada pirmajā pusē, kad viena pēc otras būs planētu cilpas, dižčiks un aptumsumi. Februāris un marts savā ziņā noklonēs decembra spraigos un negatīvos notikumus.

To sajutīsim arī dēļ 4. marta līdz 15. aprīļa Veneras cilpas, kas mūs saudzēja pērngad. Un turpinājumā – jau aprīlī startējošais Dižčiks un Saturna cilpa (no 6.aprīļa –25.augustam), kas vistiešāk ietekmē būvniecību, uzņēmējdarbību un jebkādu ilgtermiņa stabilitāti. “Daudzi būs uzņēmušies sākt gadu ar lieliem plāniem, bet reāli iebrauks auzās. Iesaku savus mērķus plānot gada sākumā, bet realizēt gada otrajā pusē.”

Tieši Gaiļa gadā demokrātija sāks piedzīvot savu autoritāro formu, proti, valsts kontrole, uzraudzība pār indivīdu un uzņēmējdarbību tikai pastiprināsies. Jāatrod nišas, kur valsts “stingrā roka” vēl nav pieķērusies. Piemēram, uzņēmējdarbība un zinātne vai farmācija, un izglītība – finanšu kāpums būs ļoti straujš. Konservatīvāko uzņēmējdarbību pārstāvjiem slogs tikai pieaugs. Jāpiemin, ka jebkāda veida izglītošanās un izaugsmes veicināšana vistiešākajā veidā attieksies uz iespējām nopelnīt – Gailis mīl, ka par savu laimi cīnās un strādā no rīta līdz vakaram, kārpoties ar knābi un nagiem, lai tiktu pie “zelta grauda”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.