Betona ražotāja SIA ”Cemex” darbinieki
Betona ražotāja SIA ”Cemex” darbinieki
Foto- LETA

Jau trešo gadu pēc kārtas augstāko rezultātu “Ilgtspējas indeksā” – platīna kategoriju – sasniedza uzņēmumi “Aldaris” un “Latvenergo”, bet šogad abiem uzņēmumiem pievienojas arī “Ventspils naftas termināls”, ziņo aģentūra LETA. Platīna kategorijai kvalificējas uzņēmumi, kas korporatīvo atbildību ir pilnībā integrējuši savā darbā. Šie uzņēmumi darbojas un atskaitās par savu darbību ar augstu caurskatāmības līmeni, un to publiskotos datus ir apstiprinājis ārējs auditors. 0

Savukārt sudraba kategorijā kvalificējas tie uzņēmumi, kas mērķtiecīgi īsteno efektīvu ietekmes auditorijas iesaisti un ievieš procesus, ar kuriem tiek identificēti un vadīti riski.
Sudraba kategorijā kvalificējās uzņēmumi “4Finance”, “Coca-Cola HBC Latvia”, “Danske Bank” filiāle Latvijā, “Daugavpils siltumtīkli”, “DHL Latvia”, “Exigen Services Latvia”, “Konekesko Latvija”, “LatRosTrans”, “Latvijas Dzelzceļš”, Latvijas Jūras administrācija, “Latvijas Kuģniecība”, “Liepājas RAS”, “Putnu fabrika Ķekava”, “Rīgas satiksme”, “Roche Latvija”, “Siguldas būvmeistars”, “Starptautiskā lidosta “Rīga”” un ZAAO.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Lasīt citas ziņas

Bronzas kategorijā tiek iekļauti uzņēmumi, kas spēruši pirmos soļus, lai publiski komunicētu par savu praksi, un tie ir “Augstsprieguma tīkls”, “Baltic Intrernational Bank”, “GlaxoSmithKline Latvia”, Latvijas Televīzija, Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa vadības augstskola, Rīgas Tehniskā universitāte un Vidzemes slimnīca.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.