Vērsis 17

Spītība un vēlme pastāvēt uz sava izpaužas jau kopš agrām dienām. Neparko neuzvilksiet viņam neiepatikušos apģērbu. Ja kaut kas nepatiks, sacels pamatīgu brēku. Taču spītība ir vienīgā negatīvā īpašība, kas piemīt šiem bērniem. Vērši ir apbrīnojami maigi un mīloši bērni. Bieži prasās klēpī un grib būt samīļoti.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Lielākoties visi ir labi attīstīti un ar labu veselību. Zēni aug ļoti vīrišķīgi, stipri, spēcīgi, savukārt meitenes – maigas, mīlīgas, kārtīgas. Lai gan dažām meitenēm patīk kauties un rāpties pa žogiem.

Jau no mazām dienām ir patstāvīgi, viņos agri izpaužas briedums un pieauguša cilvēka domāšana. Labi jūtas pieaugušo kompānijās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nav ieteicams uz viņiem izdarīt spiedienu, jo pārlieku bakstīti bērni izaug par īgniem un cietsirdīgiem pieaugušajiem. Galvenais visu darīt ar mīlestību. Nepaceliet uz viņiem savu balsi! Nekad nepavēliet kaut ko darīt! Visu var panākt ar mīļu sarunu un buču.

Vēršu emocionālajai attīstībai svarīga ir krāsa un skaņa. Spilgtas oranžsarkanas krāsas darīs viņu nemierīgu. Gaišzilās un rozā krāsas maigie toņi ir tieši piemēroti šiem bērniem.

Ieteicams no mazotnes mācīt dziedāt, jo daudziem ir talants mūzikā. Tāpat dzīvē noderēs zīmēšanas prasmes, pat ja Vērsis nekļūs par slavenu mākslinieku.

Skolā parasti viņi tiek slavēti un visai klasei likti par piemēru. Lielākoties visi Vērši ir kārtīgi un apzinīgi skolēni. Mācībās nav brīnumbērni, taču kārtīgi cenšas visu mācīto iegaumēt, tāpēc pārbaudes darbi viņiem nesagādā lielas raizes.

Sava spītīgā rakstura dēļ var sagādāt zināmas raizes pusaudža vecumā, taču viņi nekad neaizmirsīs jūsu dzimšanas dienu. Galvenais, vairāk dodiet viņiem maigumu un mīlestību, un viņi izauguši jums simtkārt to atmaksās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.