Dvīņi 17

Ja jūsu ģimenē aug Dvīnis, jums ir jābūt gataviem desmit reižu aktīvākai rīcībai nekā ar citiem bērniem, citādi mazais izslīdēs no jūsu rokām. Rūpju un raižu būs tik, cik citiem ar diviem un pat trim bērniem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Peru valdība oficiāli klasificējusi transpersonas un nebinārās personas kā “garīgi slimas”
Lasīt citas ziņas

Dvīņi ir neparasti kustīgi bērni, agri sāk runāt un staigāt. Turklāt viņiem kustību ātrums ir tāds, ka sāk likties, ka jums acīs jau dubultojas. Tikko notvērāt viņu aiz rokas, kad jau tūlīt mazais atrodas uz balkona un karājas pāri margām. Vienkārši kosmiski ātrumi.

Nav ieteicams mazuli likt sētiņā, jo viņam ir nepieciešama kustības brīvība.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dvīņi var ātri nokaitināt pieaugušos ar savām fiksajām un saraustītajām kustībām. Taču jābūt pacietīgiem, jo tā ir Dvīņu būtība – ātri izdarīt divus trīs darbus, kamēr citi tikai vienu. Izauguši Dvīņi jūs iepriecinās ar jaunatklājumiem uzreiz vairākās sfērās. Dvīņiem ir daudz talantu.

Skolā visu ļoti ātri uztver un saprot, bez grūtībām tiek galā ar sarežģītiem uzdevumiem. Viņiem ļoti patīk kontaktēties ar vienaudžiem, jo bieži kļūst par līderiem.

Bieži vien Dvīņiem ir labi attīstītas abas rokas – viņi var vienlīdz labi rakstīt gan ar labo, gan ar kreiso roku. Pirksti viņiem ir slaidi un lokani, tāpēc nereti viņi kļūst par labiem ķirurgiem, zobārstiem vai pulksteņmeistariem. Lielākā daļa triku meistaru ir tieši Dvīņi.

Dvīņiem labi padodas mūzikas instrumentu spēle. Viņi lieliski atdarina cilvēkus. Spilgtās un labi attīstītās iztēles dēļ, kā arī izteiksmīgās valodas dēļ Dvīņi nereti tiek apvainoti melošanā. Viņiem no mazām dienām ir jāmāca atšķirt patiesību no jaukas un fantastiskas izdomas. Ar lielu vieglumu apgūst svešvalodas.

Pildot mājasdarbus, parasti mēdz ieslēgt radio, televizoru vai mūzikas atskaņotāju. Ja tas neietekmē atzīmes, iebilst nevajadzētu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.