Foto – Facebook

Standartveida mācības. Mūsu paaudze izaugusi klasēs, kur visiem bija jāiedzen galvā viens un tas pats. Es gribu, lai tava paaudze nospraustu mērķus atkarībā no tā, par ko vēlas kļūt. Studenti varēs individuāli mācīties, pat ja līdzās nebūs labas skolas – ar interneta palīdzību. Mēs jau esam sākuši attīstīt šādu mācību sistēmu, un pirmie rezultāti ir daudzsološi. 2

Bērni, kuri aug briesmīgos apstākļos. Tehnoloģijas pašas par sevi neatrisinās mūsu problēmu – labāka pasaules sākas ar veselīgas sabiedrības izveidošanu. Tas nozīmē, ka ikvienam bērnam uz pasaules, neatkarībā no ādas krāsas un ģimenes ienākumiem, ir iespēja augt laimīgam. Tava mamma ir doktore un skolotāja, un viņai šis jautājums ir vissvarīgākais. Mēs ar tavu mammu nolēmām veltīt mūsu dzīvi to problēmu risināšanai, ar kurām sastapsies tu un tavi vienaudži. Es vadīšu “Facebook” vēl ļoti daudz gadus, taču visi šie jautājumi ir pārāk svarīgi, lai tos atliktu līdz vecumam. Par tiem jādomā jau tagad.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Veselam
Psihiatre safabricējusi informāciju pacientes ambulatorajā kartē, lai “uzliktu viņu uzskaitē”: “Es esot lauzusi kāju, un man esot seksuālā disfunkcija” 8
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Tāpēc mēs esam izveidojuši labdarības fondu “Chan Zuckerberg Initiative” – mēs vēlamies būt starp tiem cilvēkiem, kuri attīsta cilvēku potenciālu un cenšas panākt, lai visi pasaules bērni spētu augt veseli un laimīgi. Galvenie šī fonda mērķi ir  individuālas apmācības attīstīšana; slimību ārstēšana, cilvēku apvienošana un spēcīgas sabiedrības attīstīšana.

Dzīves laikā pakāpeniski pārdosim 99% mūsu akciju – šobrīd tie ir aptuveni 45 miljardi dolāru – un nodosim naudu mūsu labdarības fondam. Mēs saprotam, ka tas nebūt nav tik daudz salīdzinājumā ar cilvēku zināšanām un talantu, kuri jau darbojas, lai veidotu labāku pasauli. Taču mēs darām, ko varam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maksa, mēs tevi mīlam. Un mēs esam pārliecināti, ka tā ir mūsu atbildība – padarīt pasauli labāku tev un visiem bērniem. Mēs vēlam tev dzīvi, kurā būs tik dadz mīlestības, cerību un prieka, cik tu dod mums. Mēs sapņojam ieraudzīt, kāda tu kļūsi un ko tu ienesīsi šajā pasaulē.

Avots: Facebook

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.