Foto – YASONYA/SHUTTERSTOCK

Citādas zemenes: 3 neparastas receptes garšu dažādošanai 0

Ir viedoklis, ka sezonā jāapēd vismaz pieci kilogrami ogu. Bet, kad tās gana baudītas, var pievērsties zemeņu kulinārijai: salātos, desertos, ievārījumos un dzērienos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Zemenes vislabāk garšo ar putukrējumu, taču var pamēģināt arī citus garšu savienojumus. Ogas var izmantot kā marinādes sastāvdaļu. Sīki sagriež ogas, sajauc ar rozmarīnu un iemarinē tajās sieru. Garšu dažādošanai var izmēģināt –

• zemenes + baziliks

• zemenes + zilais siers

• zemenes + biezpiens

• zemenes + saldējums + ķirbju eļļa

• zemenes + lasis + balzametiķis

• zemenes + melnie pipari

Lūk, trīs dažādas receptes ar zemenēm!

Zemeņu salāti ar mocarellu

Īpašais zemeņu ievārījums ar konjaku

Zemeņu novārījums ar niedru cukuru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.