Ilustrācija – Fotolia

SPĪDEKĻU APTUMSUMI 0

Būs pieci aptumsumi: trīs Saules un divi Mēness. Jāatceras, ka divas nedēļas pirms aptumsuma notikumus ievirzīt plā notā gultnē neizdosies, tie kļūst pat nekontrolējami. Aptumsumu ietekmē pastiprinās hroniskās un psihiskās kaites. Kāds var zaudēt reputāciju vai arī nokļūt sarežģītās situācijās. Aptumsumi var nest līdzi negaidītas pārmaiņas jebkurās lietās, tādēļ tas nav veiksmīgs laiks jaunu lietu sākumam. Aptumsumi var maldināt uztveres spējas un mudināt uz nelietderīgu spēku vai līdzekļu patēriņu. Šis ir labs laiks, lai apstātos un kaut ko mainītu vai sakārtotu savā dzīvē. 31. janvārī plkst. 15:27 pilns Mēness aptumsums Ūdensvīra un Lauvas zīmēs – EGO un kalpošana ideāliem! Var nākt atklātībā informācija par kārtējo naudas līdzekļu nelietderīgu izšķērdēšanu.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Lasīt citas ziņas

15. februārī plkst. 23:05 daļējs Saules aptumsums Ūdensvīra zīmes pēdējos grādos. Šī aptumsuma enerģētika iesaka, plānojot nākotni, vispirms sakārtot sevi, savu dzimtu, padomāt, no kurienes esi nācis un kas esi. Jā, un padomāt par vienkāršās tautas vajadzībām…

13. jūlijā plkst. 5:48 daļējs Saules aptumsums Vēža zīmē. Aktualizēsies ģimeniskās vērtības, prioritāte daudziem būs laulības saglabāšana vai šķiršana. Priekšplānā izvirzīsies ģimene, nevis karjera!

CITI ŠOBRĪD LASA

27. jūlijā plkst. 23:20 pilns Mēness aptumsums Lauvas un Ūdensvīra zīmē, kas atvērs “Pandoras lādi”. Ar milzu spēku aktualizēsies ilgi krātās problēmas.

11. augustā plkst. 12:58 daļējs Saules aptumsums Lauvas zīmē – sabiedrībā valdīs spriedze, būs atklātas diskusijas. Ļoti saspringtas enerģijas. Nav ieteicams uzsākt neko svarīgu.

Retrogrādās planētas Merkurs – subjektīva informācijas uztvere, neadekvāta komunikācija. Satiksmes, sakaru un norēķinu sistēmu ierobežo jumi.
Ezoteriskais horoskops 2018. gadam

Parakstot līgumus, jārēķinās, ka tos vēlāk nāksies vairākkārt pārskatīt. Nelabvēlīgs laiks biznesa un jaunu projektu sākšanai. 23. marts–15. aprīlis, “pelēkā zona”* – 15. aprīlis–4. maijs; 26. jūlijs–19. augusts, “pelēkā zona” – 19. augusts–2. septembris; 17. novembris–6. decembris, “pelēkā zona” – 6. decembris– 24. decembris. Venera – rodas šaubas par esošajām attiecībām, tāpat nav ieteicams stāties laulībā vai sākt jaunas attiecības. Kredītiem noteikti – nē!

Labs laiks, lai sakārtotu jebkuru partnerību, lūgtu piedošanu un salīgtu mieru, atdotu parādus. 5. oktobris–16. novembris, “pelēkā zona” – 16. novembris– 18. decembris. Marss – parasti tiek zaudēti mērķi: tie vai nu kļūst neaktuāli, vai atslābst interese. Trūkst iekšējās motivācijas rīkoties. Klusums pirms vētras. Uz autoceļiem ir vairāk avāriju, kā arī lūst visu veidu tehnika. Ļoti nepiemērots laiks biznesam. Īpaši jāuzmanās vīriešiem no 18 līdz 36 gadu vecumam.
Nav jēgas iegādāties automobiļus u. c. tehniku. Krasas svārstības akciju tirgū. 27. jūnijs–27. augusts, “pelēkā zona” – 27. augusts–9. oktobris.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.