Foto: Fotolia

Svari 0

Svariem šodien nāksies nodarboties ar darba vietas organizāciju. Ievies tur kārtību. Iespējams, nāksies nedaudz patērēties un nopirkt vairākas jaunas lietas. Veiksmīga diena medicīnas iestādes apmeklējumam. Tev jāpārbauda sava veselība. Neaizmirsti apmeklēt stomatologu.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm 99
Lasīt citas ziņas

Svari
Zvaigznes šodien atbalstīs visus tavus plānus un pat palīdzēs atrisināt problēmas personiskajā dzīvē. Šodien var sākt jaunus projektus – tie sola atnest prāvus ienākumus. Iespējams, vairākiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šodien nāksies doties ilgstošā komandējumā. Dzīves potenciāls šodien būs augstā līmenī.

Strēlnieks
Šodien Strēlniekiem ir visveiksmīgākā diena. Tev var parādīties iespējas, kas ļaus gūt nebijušus panākumus visos tavos aizsākumos. Vari rēķināties ar draugu un uzticamu lietišķo partneru palīdzību. Šodien esi gatavs negaidītiem, bet nešaubīgi patīkamiem romantiskiem piedzīvojumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Šodien tu sajutīsi veselības pasliktināšanos. Noteikti aizej pie ārsta. Atceries – visu, ko var izdarīt šodien, nekad neatliec uz rītdienu.

Ūdensvīrs
Aizdomājies, vai visi kolēģi ir ieinteresēti sniegt tev palīdzību un atbalstu. Esi ārkārtīgi uzmanīgs. Iespējams, kārtējais “labais padoms” nav nekas cits kā skauģu un konkurentu intrigas.

Zivis
Šodien esi uzmanīgs sabiedriskajā transportā. Pastāv liels risks iekrist kabatzagļu lamatās. Neņem līdzi lielas naudas summas un sargi savas kabatas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.