Foto no personiskā arhīva.

Marks iet hokejista tēva pēdās. Vai ir pazīmes, ka Amēlija būs tāllēcēja? 1

Marks ar tēvu brīvdienās pazūd garāžā – slido ar skrituļslidām, vingro. Nesen pie mums ciemojās mans tētis – Markam viņš atmeta ar roku, bet par Amēliju teica – kaut kad varot būt laba vieglatlēte. Es to vizualizēju tā, ka mana meita startē jaunajā manēžā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Kā šajos apstākļos, kad esat uz pastāvīgu dzīvi apmetušies Latvijā, iejūtas jūsu vīrs – viņa sportista gaitas tomēr lielākoties pagājušas Krievijā?

Viņš jau šogad spēlēja Rīgas “Dinamo” komandā, ceru, ka tā būs arī nākamgad. Ja ne, veidos šeit kaut ko savu, varbūt sporta centru, kur attīsta vispārējo fizisko sagatavotību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vai politika iespaido ģimenes dzīvi? Zinu pārus, kuri atšķirīgu uzskatu dēļ ar krievu vai baltkrievu radiem vairs nesatiekas.

Nerunājam par politiku un reliģiju, tikai par mīlestību. Šodien politiskā situācija veidojas tāda, rīt – citāda, bet mums jādzīvo kopā un mērķis ir aizvadīt plecu pie pleca arī vecumdienas. Protams, es vērtēju, kas notiek apkārt, taču nevienu brīdi nevēlētos, lai tas ienāktu manā mājā. Citreiz jāpaklusē, kas ir normāli jebkurās attiecībās. Ne tikai man, bet arī vīram, komunicējot ar manu vecmāmiņu, piemēram.

Pilnu interviju ar Inetu Radeviču lasiet žurnālā “Mājas viesis” vai meklējiet e-žurnālu ŠEIT.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.