Foto – Fotolia

Pirmais 6

Piemēram, dievkalpojums baznīcā, ko dēvē par četrdesmit dienu aizlūgums par veselību. Tas ir aizlūgums, ko pareizticīgo baznīca veic katru dienu četrdesmit reizes pēc kārtas.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Četrdesmit dienu aizlūgumu par veselību var pasūtīt ne tikai par savu tuvinieku veselību, it īpaši, ja cilvēks ir smagi slims, bet arī par to panākumiem, materiālo labklājību, dvēseles mieru.

Šo aizlūgumu var pasūtīt jebkurā baznīcā jebkurā brīdī. Jā, kaut arī to klasiski izpilda 40 dienas, taču to var pasūtīt uz ilgāku laiku – uz pusgadu vai gadu. Ieteicams to pasūtīt uz visu gadu, tādējādi aizsargājot sevi. Daudzus interesē, vai aizlūgumu labāk pasūtīt vienā baznīcā vai varbūt trijās? Pietiks ar vienu, bet, ja pasūtīsi trijās, septiņas, divpadsmit – nekas slikts nenotiks, tieši otrādi, būs tikai labāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jāņem vērā, ka aizlūgums par veselību ir svarīga aizsardzības procedūras daļa, taču attīroties no negatīvajām enerģijām – tas ir tikai papildu pasākums. Ja ciet no nopietnām negatīvajām enerģijām, ar to nepietiks, kaut pasūtīsi desmit baznīcās.

Otrais.
Parasts spogulis. Maziņš. Apaļš, kvadrātveida, taisnstūrveida – nav svarīgi. Vienkārši ieliec to kabatā – krūšu kabatā, iekšējā kabatā, darba apģērbā, obligāti – ar stikla pusi uz āru, prom no sevis. Un viss. Vēl viens punkts tavā aizsardzībā.

Trešais.
Parastu spraužamadatu komplekts. Lielas vai maziņas, nopērkamas daudzos veikalos, komplektos pa desmit. Atceries, vecmāmiņa bērnībā tādas lietoja pret “ļaunu aci”? Daudzi, kuriem ir sajūta “dzirdu zvanus, bet nezinu, kur tie ir”, arī nēsā spraužamadatas: “Runā, ka vajag, runā, ka palīdz.” Obligāti – apģērba iekšpusē un ar aso galu uz leju.

Godīgi sakot, no tā ir zināms labums, kaut arī ļoti niecīgs. Padari parasto spraužamadatu spēcīgāku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.