Kūpinājumi tirdziņā Kalnciema ielas kvartālā.
Kūpinājumi tirdziņā Kalnciema ielas kvartālā.
Foto: LETA

Kalnciema kvartālā sestdien klātienē varēs satikt 20 bioloģiskos zemniekus 0

Kalnciema kvartālā sestdien, 2.novembrī notiks pasākums “Satiec bioloģisko zemnieku”, kurā varēs satikt 20 bioloģiskās pārtikas ražotājus, dzirdēt bioloģisko zemnieku pieredzes stāstus un uzzināt par dabai draudzīgu ēšanu ikdienā, informēja Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācijā (LBLA).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Pasākumā no plkst. 11 līdz 13 varēs dzirdēt pieredzes stāstus par bioloģisko lauksaimniecību, pēcāk Juris Paulovičs un Rūta Mūrniece no zemnieku saimniecības un maizes ceptuves “Ķelmēni” iepazīstinās ar maizes tapšanas procesu un prasmi veiksmīgi saimniekot paaudžu paaudzēs. Zīmola “Absolūts ēd” radītāja Ilze Lipska stāstīs par to, kā plānus par akadēmisko dzīvi nomainījusi pret dzīvi laukos un bioloģisko saimniekošanu.

Savukārt Latvijas Dabas fonda komunikācijas vadītāja Liene Brizga-Kalniņa dalīsies pieredzē, kā bioloģisko pārtiku iekļaut ģimenes ēdienkartē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Plkst. 13 šefpavārs Ingmārs Ladigs rādīs, kā pagatavot sezonālu maltīti. Tāpat pasākumu varēs iegādāties bioloģisko produkciju.

Pasākuma laikā būs iespēja satikt un iegādāties produkciju no bioloģiskajām zemnieku saimniecībām “Salenieki”, “Ragāres”, “Silpurmašas”, “Karotītes”, “Zvirgzdkalni RB”, “Mazie Gavari”, “Meldri E.B.”, “Lienas medus”, “Dzirnas”, “Priežukalns”, “Indrāni”, “Janavas”, “Birznieki”, “Jurkas”, “Bites”, zīmols “Absolūts ēd”, “Saules klaips”, “Svētes maize”, “Grow Bite” un “Tauri”.

Pasākumu rīko Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija sadarbībā ar “Kalnciema kvartālu”, un to finansiāli atbalsta Zemkopības ministrija.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.