Vērsis 0

Lielākoties visiem Vēršiem patīk labi un garšīgi paēst. Lai nezaudētu formu, ēdiens ir kārtīgi jāsakošļā un jābauda nesteidzoties. Daudziem Vēršiem ir tieksme uz lieko svaru, tāpēc jāizvairās no miltu ēdieniem, kā arī no asām, apetīti rosinošām garšvielām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Lasīt citas ziņas

Uzturā jālieto dārzeņi (burkāni, bietes, kāposti), augļi un ogas (plūmes, ērkšķogas, ķirši, cidonijas, vīģes, āboli, aprikozes). Ēdienkarte obligāti jāpapildina ar liesu cūkgaļu, sieru, jūras kāpostiem, riekstiem. Milzīgu labumu Vēršu organismam dos dzēriens, kurš būs papildināts ar citrona sulu. Vēlams dzert ne tikai minerālūdeni, bet arī zāļu tējas (jo sevišķi kumelīšu un dzērveņu). Alkohols viņiem nav aizliegts, izņemot alu, turklāt labs vīns nelielos daudzumos nāks tikai par labu. Piesardzība jāievēro, lietojot uzturā kafiju; vislabāk to dzert kopā ar pienu.

Uzturā jālieto kalciju saturoši produkti – jūras zivis, olas, skābpiena produkti, piens, avenes, medus; kālijs – sarkanā paprika, zivis, kāposti, kartupeļi, kabači, ķirbis, rozīnes, žāvētas aprikozes, plūmes, citrons, upenes; varš – aknas, zivis, maize, griķi, auzas, ķiploki, pākšaugi, rieksti, avenes; magnijs – teļa gaļa, putna gaļa, šokolāde, kakao, arbūzs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.