Foto: Aija Geida

Kraukšķīgi topinambūri – garda piedeva gaļas vai zivju ēdienam 0

Sastāvdaļas
• 800 g topinambūru
• 60 g sviesta
• 60 ml ūdens
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 rozmarīna zariņi
• 2,5 ēdamkarotes balzametiķa
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅔ tējkarotes sāls

Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Topinambūrus sagriež gabaliņos un apcep pannā. Pielej ūdeni, uzliek vāku un sutina aptuveni astoņas minūtes, līdz tie mīksti. Tad noņem vāku un cep uz lielākas uguns, līdz viss ūdens iztvaikojis un dārzeņa gabaliņi kļuvuši brūni un kraukšķīgi. Pievieno sakapātu rozmarīnu, sviestu, sāli, melnos piparus un vēl mazliet apcep. Izslēdz uguni, pārslaka ar balzametiķi un samaisa. Kraukšķīga un aromātiska piedeva jebkuram gaļas vai zivju ēdienam.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.