Foto – Bonappetit.lv
Laša fileja ar pikanto kinzas mērci 0
Pagatavošana
Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.
Reklāma
Reklāma
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
VIDEO. Desmitiem patruļmašīnu, ievainots policists – ķīlnieku krīze vilcienā; arestēts Latvijas pilsonis
17
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”?
1
Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.
Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.
Recepti piedāvā
Zelenskis atklāj, kādu nopietnu soli Trampam vajadzētu spert un kāpēc tas ir svarīgi Ukrainai
Endziņš: Birokrātijas mazināšanas stāstam redzu brendu – “atmešana”. Atmetam birokrātiju kā kaitīgu ieradumu!
VIDEO. Patiesam priekam daudz nevajag: skolēni pārsteidz klasesbiedru dzimšanas dienā – viņš nespēj valdīt asaras

Pikantā jūras velšu zupa
Pankūkas ar gredzenos sagrieztiem āboliem. Mmm!
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm
Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
Veselības burciņa ziemai. 5 iedvesmojošas marinētu ķiploku receptes
Liķieris “33 lapas” no aronijām
Laiks pusdienām! Maltās gaļas un kartupeļu plācenīši
Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai”



