Foto – Bonappetit.lv

Laša fileja ar pikanto kinzas mērci 0

Pagatavošana

Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
VIDEO. Desmitiem patruļmašīnu, ievainots policists – ķīlnieku krīze vilcienā; arestēts Latvijas pilsonis 17
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Lasīt citas ziņas

Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.

Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.