
Foto – Bonappetit.lv
Laša fileja ar pikanto kinzas mērci 0
Pagatavošana
Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.
Reklāma
Reklāma
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.
Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.
Recepti piedāvā
“Pa 10 kapeikām kilogramā vairs nebūs…” pircēji nespēj aptvert, cik dārgi šogad augustā veikalos ir gurķi
“Rimi” veikali tikai autobraucējiem? Rīdzinieki nepatīkami pārsteigti par gājēju ignorēšanu
VIDEO. Nekādas līdzjūtības! “Ryanair” pasažiere nokrīt ceļos un raud, jo viņai liegta iekāpšana lidmašīnā

Pikantā jūras velšu zupa
Pankūkas ar gredzenos sagrieztiem āboliem. Mmm!
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm
Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
Veselības burciņa ziemai. 5 iedvesmojošas marinētu ķiploku receptes
Liķieris “33 lapas” no aronijām
Laiks pusdienām! Maltās gaļas un kartupeļu plācenīši
Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai”