
Foto – Bonappetit.lv
Laša fileja ar pikanto kinzas mērci 0
Pagatavošana
Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.
Reklāma
Reklāma
Iespējams, tev ir lemts kļūt bagātam, ja vien… Četri zodiaka zīmju pāri, kuriem zvaigznes sola ne tikai mīlestību, bet arī finansiālu stabilitāti
“Mēs pagaidām viņu nenogalināsim!” Tramps brīdina pasauli
Kā atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.
Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus.
Recepti piedāvā
“Es šo cilvēku neuzskatu par man labvēlīgu.” Svarcēlāja Rebeka Ibrahima atbild uz Ščerbatiha komentāriem par viņas privāto dzīvi
“Mēs nesniedzam liela apjoma informāciju nevienai valdībai.” Irānas valsts televīzija aicina iedzīvotājus izdzēst “WhatsApp”
ASV “pieliek priekšā kāju”, bloķējot G7 valstu līderu paziņojumu par Ukrainu un Krievijas nosodīšanu – kāpēc?

Pikantā jūras velšu zupa
Pankūkas ar gredzenos sagrieztiem āboliem. Mmm!
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm
Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
Veselības burciņa ziemai. 5 iedvesmojošas marinētu ķiploku receptes
Liķieris “33 lapas” no aronijām
Laiks pusdienām! Maltās gaļas un kartupeļu plācenīši
Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai”