Foto: LETA

Cēsīs – sarkanbaltsarkanā karoga stāsti 0


Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, 18. novembrī, Vidzemes koncertzāles “Cēsis” Ērģeļu zālē būs skatāma izstāde “Sarkanbaltsarkanā karoga stāsti”. Izstādes apmeklētāji varēs noklausīties vēsturnieka Dr.hist. Tāļa Pumpuriņa stāstījumu par izstādi un vecāko zināmo Latvijas karogu, kas glabājas Cēsu muzeja krājumā. Bērniem būs iespēja izgatavot savu svētku karodziņu, kā arī nobaudīt gardu svētku pārsteigumu. Pēc valsts svētkiem ceļojošā izstāde dosies uz Alūksni, Madonu un citām Latvijas pilsētām. Godinot neatkarības cīnītājus, ikviens cēsnieks un viesis plkst.16.30 aicināts nolikt ziedus Vienības laukumā pie Uzvaras pieminekļa.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Lasīt citas ziņas
Valsts svētku svinīgais pasākums Vidzemes koncertzālē “Cēsis” sāksies plkst. 17. Jēkaba Jančevska oratoriju “No letu zemes” atskaņos Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā un Pils koris diriģentes Evitas Konušas vadībā. Svētku koncerta laikā bērniem līdz septiņu gadu vecumam koncertzāles kamerzālē tiks piedāvāts noskatīties latviešu animācijas filmu programmu.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.