Sestdiena. Krīzes centra iepazīšana. 100
Linda Tunte

“Es negulēju labi. Labrīt! Šodien es pārkārtoju istabu, par ko pašai prieks. Nolēmu palasīt, bet kaut kā nelasās. Pa dienas vidu nedaudz pagulēju, kas uzlaboja pašsajūtu. Un pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma es tiku pie kafijas. KAFIJA!!!! Kas var būt labāks par šo!?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo! 13
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Lasīt citas ziņas

Satiekot citus iemītniekus, saprotu, ka te visiem patīk baumot. Kurš esot atkarīgais, kuram bērnu ņem nost… Nē, mani tas neinteresē!
Te ir dežūru plāns, kad mazgāt veļu, kad/kam/kas jātīra. Izpētīju grafiku. Tad izgāju ārā, aptuveni 2 h pastaigā.

Nepierasti un neomulīgi, ka te istabām netiek slēgtas ciet durvis. Katrs pieklauvē, kad grib runāties, un nāk uzbāzīgi iekšā. Man nav patīkami, ka nāk un pēta manu istabu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kas vēl? Vakaros plkst.21.00 sākas uzkopšana, kas ilgst aptuveni stundu. Bērni priecājas un skraida bariņos apkārt. Kaimiņmājā bija salūts.

Es gribu atrast darbu! Gribu samaksāt parādus saimniekam un turpināt normāli dzīvot. Gribu prom no šejienes! Atrast mazu dzīvoklīti. Sākt jaunu un pilnvērtīgu dzīvi. Ar labu nakti!”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.