Foto: LETA

Sestdien, 28. novembrī, plkst. 17 Ventspils Rātslaukumā kopā ar Jūrmalas teātra aktieriem tiks dots starts Ziemassvētku Sajūtu maratonam “Lapzeme – Ventspils 2015” un tiks iedegta Ventspils pilsētas galvenā Ziemassvētku egle, LA.lv uzzināja pašvaldībā. 0


Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja redzēt un izjust, kura no Ziemassvētku sajūtām: Prieks, Miers, Līksme, Brīnums vai Sirsnība būs sasniegusi Ventspili un ventspilnieku sirdis pirmā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Lasīt citas ziņas

Kad Ziemassvētku Sajūtas būs sagaidītas, kopā ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu un Ventspils Centra sākumskolas zvanu ansambli tiks iedegta – iezvanīta galvenā Ventspils pilsētas Ziemassvētku egle Rātslaukumā.

Ikviens apmeklētājs aicināts ņemt līdzi savu Ziemassvētku zvaniņu, un pievienoties kopīgā Ziemassvētku gaidīšanas laika iezvanīšanā. Pasākuma laikā būs iespēja izgatavot savu svētku gardumu, nobaudīt siltu tēju un iegādāties Ziemassvētku vafeles un piparkūkas. Ar savām Ziemassvētku sajūtām dalīsies arī lielie pasaku tēli, kuri pasākuma laikā priecēs bērnus pie eglītes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.