Publicitātes foto

Neatkārtojams lauku īpašums Pāvilostas novadā (Latvija) 0

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

Brīnišķīgs lauku īpašums Pāvilostas novadā pie jūras sastāv no 4.53 ha zemes, dzīvojamās ēkas un 3000 m² liela dīķa, uz zemes gabala atrodas arī viesu mājas pamati. Priežu ieskautās dzīvojamās ēkas ārējā apdarē sarkanie ķieģeļi tandēmā ar Latvijas pelēkajiem laukakmeņiem, koku un sarkano keramisko dakstiņu jumtu rada pamatīguma iespaidu. Mājas platība ir 340 m², un tajā ir 3 guļamistabas un 3 vannas istabas.

Dzīvojamā ēkā izmantoti tikai augstas kvalitātes apdares materiāli, ir trīs veidu apkure, ūdens dziļurbums (154 m), ir ierīkots kondicionieris un “gudrās mājas” sistēma “Teletask”. Aukstākajos gada mēnešos papildu komfortu radīs siltās grīdas un lielais kamīns dzīvojamā istabā, kā arī mājas kinozāle. Arī ēkas iekšējā apdarē izmantoti sarkanie ķieģeļi, kurus papildina mierīgos, smilšu toņos ieturētais sienu un grīdas krāsojums, bet koka apdare sijās, mēbelēs un margās rada īpaši siltu iespaidu. Saimnieku guļamistabas gulta izgatavota no ļoti sena un ekskluzīva melnozola. Namā ierīkoti Velux un Velux Cabrio jumta logi, bet vienas sienas stiklojums, kurš stiepjas līdz pat jumta korei un ir pavērsts pret jūru, kā arī āra terase 33 m² platībā un alumīnija konstrukcijas ziemas dārzs 32 m² sniedz iespaidu, ka esat daļa no apkārtējās dabas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Papildus pieejamas pagrabstāva telpas 195 m² platībā, kur ierīkots arī vīna pagrabs.

No īpašuma līdz jūrai ir tikai 164 m, pieejama tieša robeža ar jūru 170 m garumā un līdzās ir sakopts mežs. Teritorija apkārt ēkai tiek apgaismota ar LED gaismekļu palīdzību, bet ērtākām pastaigām līdz jūrai ierīkots pludmales dēļu klājs (kopējais garums 165m) un skatu platforma (120 m²) jūras stāvkrastā.

Teritoriju apjož dekoratīvi funkcionālais malkas žogs. 2 hektāru platībā ir izvietota automātiskās laistīšanas sistēma.

Aptuvenā cena: 1 600 000

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.