Publicitātes foto

Vasaras mājas komplekss Sāmsalā (Igaunija) 0

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Lasīt citas ziņas

Igaunijā, Sāmsalā (Saaremaa), Kudemā (Küdema) līča krastā atrodas vasaras mājas komplekss, kura pieejamā jūras krasta robeža sniedzas 50 m garumā. Pieguļošais zemes gabals ir 8686 m² plašs. Ēku komplekss sastāv no divām mājām un oriģināli izveidota atpūtas stūrīša, un tas organiski iekļaujas apkārtējā ainavā: tie ir guļbaļķu nami ar zvejnieku ciematos tik raksturīgajiem salmu jumtiem.

Lielākā ēka 98.6 m² platībā sastāv no plašas halles ar kamīnu, atvērtā plānojuma dzīvojamās istabas un virtuves un bāra, vannas istabas un vairākām guļamistabām, kur no mansarda stāva balkona paveras skaists skats uz Kudemā līci. Uz jūras pusi pavērsta terase, kuru ieskauj guļbaļķu margas, bet galdi un soli veidoti no masīvi tēstiem koka baļķiem. Pagrabstāvā iekārtotas saimniecības telpas.
Viesu māja ir uz pusi mazāka guļbaļķu māja – 45.0 m² platībā  – un tajā ir guļamistabas, vannas istaba un garāžas-noliktavas telpa, kuru var izmantot arī laivas glabāšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dārza grila svinībām un laiskai atpūtai varat izmantot oriģinālo atpūtas stūrīti ar skatu uz Kudemā līča piekrasti un Panga krastu. Tas ir veidots no dabīgiem laukakmeņiem un kaļkamens, galds ir iztēsts no masīva kaļķakmens, bet kā krēsli brīvā dabā tiek izmantoti masīva koka kluči. Šeit pat atrodas arī kūpinātava, ir plaša ugunskura vieta. No māju kompleksa līdz jūrai ved koka dēlīšu laipa. Visu kompleksu ieskauj kaļkamens plākšņu žogs.
Vasaras ēku komplekss aprīkots ar visām nepieciešamajām komunikācijām: ir elektrība, dziļurbums, siltais ūdens. To var ērti sasniegt no līdzās esošā ceļa, kā arī ar jahtu vai motorlaivu, jo tuvumā ir piestātne.

Aptuvenā cena: 292 000

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.