Receptes

Foto: SHUTTERSTOCK

Izsmalcināta un sātīga uzkoda: ar avokado un tomātiem pildīts lavašs 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 4 mazie, plānie lavaši
  • 2 avokado
  • 3 tomāti
  • 100 g Čedaras siera
  • Zaļo salātu galviņa
  • Šķipsna malta koriandra

    Pagatavošana

    1. Nomizo tomātus (blanšējot verdošā ūdenī, miziņu būs vieglāk novilkt), avokado pārgriež, izņem kauliņus.
    2. Uz lavaša liek salātu lapas, nelielos gabalos sagrieztus tomātus un avokado šķēlītes. Uzkaisa koriandru. Pārrīvē (uz smalkas rīves) sieru un satin lavašu rullītī.
      SAISTĪTĀS RECEPTES