Foto – Anda Krauze

Skābu kāpostu zupa ar cūkgaļu un apceptiem kartupeļiem
 0

Sastāvdaļas

Cūkas kakla karbonāde, burkāni, skābi kāposti, sīpoli, vārīti kartupeļi, skābs krējums, garšvielas.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
“Tas ļoti traucēja!” Koncerta apmeklētāji aicina svētkos iedalīt īpašas vietas lielākajiem staigātājiem
Lasīt citas ziņas

Gaļu ar garšvielām vāra atsevišķi. Skābus kāpostus vāra kopā ar pirms tam viegli apceptiem burkāniem. Gaļas buljonu pievieno kāpostiem, tāpat arī garšvielas, cukuru, sāli. Zupai jābūt gaiši dzidrai bez liekām taukvielām. Pasniedz ar vārītiem apceptiem kartupeļiem un krējumu.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.