Adīšana un atpūta 6

Kad pasūtījumu skaits palielinājās, Ilzei mājās kļuva par šauru un viņa saprata, ka jāveido savs uzņēmums. Un tad Rīgā tapa “ADI’HAI knitwear” darbnīca. Pirmajā gadā firma izstrādāja vairākus produktu paraugus un piedāvāja veikaliem. Drīz Ilze ieguva atpazīstamību, viņu meklēja jau paši tirgotāji. Šobrīd firma piedāvā adītas jakas, džemperus, vestes, šalles, cimdus, cepures un zeķes. Tā kā apģērba valkāšanas īpašības ir ļoti atkarīgas no izejmateriālu kvalitātes, uzņēmums izmanto vislabākās kvalitātes linu, kokvilnu, dabisko zīdu, Merino vilnu, kašmiru un kazlēna mohēru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
RAKSTA REDAKTORS
Linda Tunte: 15.maijam ir jābūt brīvdienai – tā ir daudz svarīgāka diena par daudzām citām 46
Lasīt citas ziņas

Pagājušajā gadā firmai izveidojās laba sadarbība ar korporatīvajiem klientiem, kas pasūta dāvanas saviem darbiniekiem un partneriem. Savu produktu Ilze individualizē ar stilā izturētām birkām, logo, nosaukumu un iepakojumu. Tagad jau ir atvērts interneta veikals www.adi-hai.lv. Firmai ir pastāvīga tirdzniecības vieta amatnieku tirdziņā “Egle” Vecrīgā un vairāk nekā 15 sadarbības veikalos var nopirkt Ilzes darinājumus.

“”ADI-HAI” nosaukums cēlās no darbības vārda adi un HAI – ģimenes (Harijs, Anrijs, Ilze) iniciāļiem. Nu jau vārds apaudzis ar teiksmām. Daži tur saskata līdzību vārdam “atpūsties” krievu valodā (“otdihai”), ķīniešiem “hai” nozīmējot jā. Līdzīgi “hai” izrunā pirmo vārdā High Tech (augstās tehnoloģijas), arī labi,” smaida Ilze.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.