Veiksmei finanšu darījumos 3

Agri no rīta jāielej glāze ūdens un jāčukst tajā šādi vārdi: “Aizbilsti par mani, Dievmāte, palīdzi lietas labi nokārtot. Tu pa kalniem, lejām staigāji, rasu savāci, zelta kausā ielēji, man padzerties iedevi. Malciņu iedzeru – bēdu nezinu. Divus iedzeru – nelaimi atvairu. Trīs iedzeru – Dievs palīdz. Visu kausu izdzeru – bagātību iegūstu. Dievs, svētī ar zeltu, sudrabu, visādu labumu. Āmen.”

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Pēc tam nelieliem malciņiem izdzer visu ūdeni, kas bijis glāzē. Tas darāms pirms ēšanas.

Rīta cēlienā tāpat varot ņemt veselu maizes kukuli un sākt to apvārdot. Vārdojumu skaita no galvas vai pēc pierakstītā: “Maize, maizīte, tu esi visam pamats, visi tevi ciena, līdz zemei klanās, priecīgi sveicina. Tāpat arī lai es, kurp iedams, tieku priecīgi sagaidīts, pieņemts, darbā aicināts, ar lielu naudu atalgots, ar pateicību pavadīts, vēlreiz aicināts.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc vārdošanas maizi jāsagriež divās daļās. Vienu daļu kopā ar ģimeni var apēst pie pusdienām, bet otra jāizbaro putniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.