Foto – Aija Geida

Spinātu – ogu kokteilis 0

Sastāvdaļas
• 250 g saldētu ogu (mellenes, upenes, zemenes)
• 100 g svaigu spinātu lapiņu
• 250 ml kefīra
• banāns
• 2–3 ēdamkarotes cukura

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Spinātu lapiņas nomazgā, nosusina un rupji sakapā. Blendera traukā liek vispirms ogas, tad spinātu lapiņas, pārlej kefīru, pievieno sagrieztu banānu un pieber cukuru. Kuļ, līdz izveidojusies bieza, viendabīga masa. Ja kokteilis ir izteikti biezs, pievieno nedaudz ūdens.

Labs veids, kā ģimenes locekļiem iemānīt spinātus, jo šajā kokteilī tos tikpat kā nejūt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.